www.boevling-laegerne.dk

Lægehuset i Bøvlingbjerg

E-konsultation

Velkommen til Lægehuset i Bøvlingbjerg


Klinikken er en kompagniskabspraksis drevet af Dorte Haack Jensen og Mette Johansen 

 

Telefonkonsultation til kl. 13.00-13.30

Tidsbestilling og receptfornyelse kl. 8.00-12.00

Akutte henvendelse:

Der er mulighed for akut vurdering samme dag fra kl. 9.00-10.00. Der vil kunnes påregnes ventetid, afhængig af antallet af patienter. Ved behov for akut tid bør henvendelse ske så tidligt som muligt og gerne umiddelbart efter kl. 8.00

 

 
Da vi har besluttet at bibeholde alle 3700 patienter der på nuværende tidspunkt er tilknyttet lægehuset, må der forventes en betydelig ventetid på lægetider – denne ventetid er lige nu på 4-5 uger.
Beslutningen har vi taget for ikke at tvinge nogen til at skifte fra os til en anden læge. 
Håber på jeres forståelse.

 

Region Midtjylland har fra 1. juli 2016 bestemt, at Praktiserende Læge ikke længere må tage de blodprøver som bliver bestilt af sygehuset. I stedet skal de tages på laboratoriet på det nærliggende sygehus. 

 

Da vores blodprøver bliver afhentet hver dag ca. kl. 14.15, har vi ikke mulighed for at tage prøver efter dette tidspunkt. 

 

 

På denne side har du mulighed for at bestille tider i klinikken online, du kan finde vores åbningstider, information om klinikken og informationer om lægerne og sekretærer / sygeplejersken

 

 

 

Ved tidsbestilling af børneundersøgelser, dobbelt tider, attester til kørekort og 1. graviditetsundersøgelse, henstiller vi til, at du ringer til klinikken og får en tid..

 

Ali Youssef

Vores uddannelseslæge, Ali Youssef er at træffe i lægehuset i perioden 01.08.2017 - 31.01.2018. 

Ali Youssef er i gang med sin hoveduddannelse som praktiserende læge. Det betyder, at han allerede har et helt års erfaring fra 2 andre praksis og desuden har arbejdet på forskellige sygehusafdelinger.

Han vil som regel arbejde selvstændig her i lægehuset, men vil altid have muligheden for at spørge sine kolleger om råd.

 

 


Lgehuset i Bvlingbjerg   |   Frevej 143   |   7650 Bvlingbjerg
Administration